skip to Main Content

Puhano staklo Geocell 100 L

Puhano staklo GeoCell koristi se za čisto mineralne izolacijske ispune s vezivnim sredstvom GeoCellom čijom se kombinacijom postižu ogromne tlačne čvrstoće.

GEOCELL® pruža vrlo dobru Lambda vrijednost od 0,07 W / (m · K).
Izvrsna apsorpcija zvuka: GEOCELL® ekspandirano staklo učinkovito apsorbira buku.

Geocell puhano staklo je visokokvalitetan proizvod izrađen od recikliranog stakla. GEOCELL® je 100% mineral i kombinira nisku gustoću s velikom tlačnom čvrstoćom. 

100% mineral: GEOCELL® je nezapaljiv i ne oslobađa štetne plinove kada djeluje toplina. GEOCELL® klasificiran je prema DIN 4102 (DIN EN 13501-1) kao građevinski materijal klase A1 i prikladan kao sredstvo za gašenje požara.
Kuglasti oblik zrna: kuglasti oblik daje GEOCELL® posebne značajke poput sjajnih svojstava slobodnog protoka. To omogućuje lako unošenje i doziranje u vašem proizvodnom procesu i ugodno miješanje u formulacijama. Zatvorena i hrapava površina u kombinaciji sa sferičnim oblikom pružaju vrlo dobro prianjanje veziva.
Zdravstveni materijal: GEOCELL® je čisto staklo, inertno, netoksično, bez otapala, bez vlakana, neutralan miris, antialergen, radiološki potpuno siguran. Amorfna staklena struktura sprječava opasnost od silikoze
Otporan: GEOCELL® otporan je na mraz, vrućinu, propadanje, starenje, bakterije, vlagu, kiseline, organska otapala i ne pruža domaćina štetočinama, glodavcima niti rastu plijesni. GEOCELL® je savršeno prikladan za kombinaciju s alkalnim vezivnim sredstvima poput vapna, cementa, vodenog stakla i drugih veziva.
Dugotrajna stabilnost: GEOCELL® je dimenzijski stabilan čak i nakon godina (nema skupljanja materijala, nema bubrenja).
Ekološki prihvatljivo: Korištenje recikliranog stakla za proizvodnju GEOCELL® štedi prirodne resurse.

 

Šifra proizvoda:100296

Kategorija:
Back To Top